7 april Presence @ It’s Happening Now: ben jij er bij?

Uit: de 5 maart nieuwsbrief van Reinier Bosman, Presence in Business

It’s Happening Now
Steeds meer mooie organisaties omarmen It’s Happening Now op zaterdag 7 april op Oase Nieuwland. Nog nooit eerder is er een ‘samenkomst’ geweest van 5,000 en zelfs 10,000 deelnemers die op zo’n grote schaal en bijzondere manier, hun passie voor hetgeen zij elke dag doen en willen doen delen, en hoe we allemaal bijdragen aan letterlijk een ‘duurzame’ wereld, en een beweging die niet meer te stoppen is.

De deelnamebijdrage is maar € 10 per persoon (excl. consumpties), dus ook dat draagt bij aan de beleving….

Presence in Business
Presence in Business is er bij; net als: The Art of Co-creation, MKB Business Coaches, Future Business Playgrounds, The Art of Robotics, Inspiratiehuis, The Seven Generations and The Convergings Worlds zijn allen het voorbeeld van ‘what’s happening now’.

What’s in it for you?

  • Presence Trainers en Instructors: beoefenen om mensen in Presence te brengen. Ook lopen hier vele potentiele klanten rond voor je eigen Presence trainingen en coaching programma’s. Je kunt individuele mensen benaderen en mogelijk dat er Presence workshops zullen worden gegeven.
  • Ergens op de dag wordt een Presence demonstratie aan alle deelnemers gegeven. Voor het eerst voor zo’n grote groep! Iets om bij te zijn, en we hebben je hulp daarbij nodig!
  • Nodig 10 relaties uit, die Presence willen leren kennen. Dit is een perfecte gelegenheid. € 10 entree, en je krijgt er een geweldige dag bij. Inschrijven kun je op http://www.itshappening.eu/: Vul ‘Presence’ in als naam van degene die je over IHN heeft geinformeerd.
  • Business Trainers en Coaches: kom hier kennismaken met Presence, want als Presence trainer of coach kun je een eigen business op gaan zetten, of door ons uitgezonden worden naar een grote klant.

Trudy van den Berg heeft zich aangemeld als Presence coordinator voor dit event. Zij is te bereiken op trudy@2bcoaching.com 06-1479 3640.

Warme groet – Reinier Bosman,
Colard Sjerps, Emile van Essen,
Presence 4 LifePresence in Business.

Nieuwe App
Koop nu onze nieuwe App voor slechts 1,25! En stuur deze link aan al je vrienden! In deze App brengt Reinier de kijker 2x in Presence.

Over het Event
Iedereen kan zich op zijn gewenste manier presenteren op ‘Its Happening’ die het beste jullie verhaal vertelt.
Je zult ook begrijpen wat jullie actieve aanwezigheid op ‘Its Happening’ zal betekenen voor het werven van relaties, belangstelling voor jullie activiteiten en dus ook jullie succes. Jullie succes wordt je gegund, vanwege hetgeen jullie willen bereiken.

Geniet, ervaar en vooral omarm Its Happening voor jouw succes. Its Happening heeft wel een begin, maar geen einde, want de realisatie van ambities staat centraal.

Deel de waarde voor iedereen van ‘Its Happening’ met jullie gewaardeerde relaties, klanten en netwerken, en zorg ervoor dat je ook tijdens ‘ItsHappening’ jouw relaties ontmoet en de relatie verder verdiept. Iedereen gaat langs ‘Start’ op http://www.itshappening.eu om hun reis te vervolgen en hun reis te ervaren, en zorg dat jullie relaties ‘jullie naam’ vermeldt bij door wie ze zijn geïnformeerd (onderaan het formulier) over itshappening.

Presence geeft een heldere (no-mind) stilte in je hoofd waardoor er geen piekergedachten meer zijn en je vrij van stress je werk kunt uitvoeren. Presence komt overeen met het Nu van Eckart Tolle. Je kunt meer werk verzetten en hebt toegang tot een natuurlijke bron van innerlijke vreugde. Presence blijft doorgaans de rest van de dag. Presence in Business leert je om binnen enkele seconden in deze staat te komen.

Advertenties

Over 2bcoaching, Trudy van den Berg

TRUDY ZEGT: "Als verandermanager en teamcoach heb ik de leukste baan die er voor mij is omdat ik ervan geniet om samen continue van en met elkaar te leren. Ieder heeft zijn eigen waarheid en die probeer ik te begrijpen en respecteren voor zover ik dat kan. Daarbij is respect van alle perspectieven zoals die er op verschillende momenten zijn voor mij essentieel. Uit ervaring weet ik "samen weet je meer".
Dit bericht werd geplaatst in 2beffective methode, Communicatie, Presence, Uncategorized, Zelfreflectie en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s