De mens als plant in de wereld

Gisteren was ik in de Tempelhof in Winssen bij Adelheid en Huub Kortekaas. Daar heb ik genoten van een prachtige tuin en plek om tegelijkertijd mijn nietigheid en grootsheid als mens in deze wereld te ervaren. Ze hebben als kunstenaars in vormgeving de Quantum Art geschapen en op deze plek in de praktijk gebracht, en dat ervaar je als je daar bent.

Om een impressie te geven zie je onderstaand een video opname van TV Gelderland.

Adelheid en Huub zijn in 2010 een project gestart bedoeld om de unieke kracht van ‘vrouwenenergie’ te ondersteunen en bekrachtigen omdat ze ervan overtuigd zijn dat de wereld daar haar voordeel mee kan doen.  Het is een ode aan miljoenen bekende en onbekende vrouwen  die zich inzetten voor de veranderingsprocessen in de wereld. Ze hebben dat neergelegd in

Manifest VrouwenEnergie 2010

Huub_en_Adelheid

Klik op de link en lees verder, bel ze en ga langs, laat je verrassen en inspireren!

Op de website van Huub en Adelheid Kortekaas kun je nog meer lezen en bekijken.

Advertenties

Over 2bcoaching, Trudy van den Berg

TRUDY ZEGT: "Als verandermanager en teamcoach heb ik de leukste baan die er voor mij is omdat ik ervan geniet om samen continue van en met elkaar te leren. Ieder heeft zijn eigen waarheid en die probeer ik te begrijpen en respecteren voor zover ik dat kan. Daarbij is respect van alle perspectieven zoals die er op verschillende momenten zijn voor mij essentieel. Uit ervaring weet ik "samen weet je meer".
Dit bericht werd geplaatst in 2beffective methode, Wat is er nodig?, Wie ben ik?, Zelfrealisatie, Zelfreflectie en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s