Coach spellen

We organiseren regelmatig spellenavonden.
Meer over de spellenavonden voor coaches door coaches vind je hier.

Ken je een spel wat je graag aan onderstaande lijst zou willen toevoegen laat me dat dan weten. Neem contact met me op via LinkedIn, @trudyvandenberg, of laat hier een opmerking voor me achter.

Bron: o.a. http://www.squidoo.com

Competenties in kaart

Competenties in kaartMet het spel ‘Competenties in Kaart’ brengt u op een creatieve wijze competenties in kaart. Personeelsverantwoordelijken, leidinggevenden én medewerkers vinden zo sleutels om competenties op een toegankelijke manier te vertalen naar de praktijk van elke dag. ‘Competenties in Kaart’ is nuttig in allerlei situaties waarbij over medewerkers en/of functies wordt nagedacht: werving, selectie, evaluatie, opleiding, et cetera.

Meer over: Competenties in kaart

Het cultuurspel

Het cultuurspel‘Het cultuurspel’ is een praktisch hulpmiddel voor adviseurs, coaches, trainers en managers die een cultuurverandering willen realiseren in hun organisatie, afdeling of team. Het spel gebruikt de Egyptische mythologie als metafoor. Aan de hand van vier stappen worden de spelers door het gehele proces van verandering geleid. Gemaakt door Jacky van de Goor en Vincent van Reusel.

Meer over: Het cultuurspel

Het enneagramspel

Het enneagramspelWat zijn mijn sterke en minder sterke kanten, en waarom doe ik wat ik doe? Het vinden van uw eigen antwoorden op deze vragen is het primaire doel van dit enneagramspel. Een ander belangrijk doel is dat u de mensen om u heen leert begrijpen, zoals zij zichzelf begrijpen. Inzicht in hoe iemand net als u of juist anders is, geeft wederzijds begrip. Het spel is ook goed te gebruiken in coachingssituaties om persoonlijke thema’s aan te kaarten en het biedt een praktische aanpak om de samenwerking en communicatie in teams te verbeteren. Gemaakt door Rita van der Weck-Captein.

Meer info: Het enneagramspel

Het familiespel

Hoe goed kent u uw familieleden? Weet u wat hen gelukkig maakt, door wie ze beïnvloed zijn, van welke muziek ze tot tranen toe geroerd worden, wat ze zouden doen met een miljoen? ‘Het Familiespel’ dat uitgeverij Thema in samenwerking met Psychologie Magazine ontwikkelde, is een leuk en leerzaam spel waarmee u dingen over elkaar hoort die u echt niet wist. Het spel omvat meer dan 300 vragen over uiteenlopende thema’s als geld, geluk, gezondheid, vriendschap, werk en opvoeding. Per thema zijn er kennis-, inzicht- en bekentenisvragen. De dobbelsteen bepaalt welke vraag u moet beantwoorden. Een uniek en fascinerend spel om te spelen tussen de surprises, onder de kerstboom of op een regenachtige zondagmiddag. Gemaakt door Psychologie Magazine.

Meer info: Het familiespel

Het Gedragsspel

Het GedragsspelGedrag heeft grote invloed op individuele en teamprestaties. Mensen zijn zich daar niet altijd van bewust. Gedrag is wat we waarnemen van elkaar. Echter een taal om daarover te praten ontbreekt vaak. Door inzicht te geven in gedrag, worden teamprestaties verbeterd. ‘Het Gedragsspel’ is ontwikkeld om mensen spelenderwijs en met plezier inzicht te geven en te praten over gedrag. Gemaakt door de Zwerm groep.

Meer over: Het Gedragsspel

Het onderhandelspel

Onderhandelen is een spel, dat weet iedereen. De kunst daarbij is om te winnen, en tegelijkertijd de tegenpartij het gevoel te geven dat hij of zij gewonnen heeft. Hoe doet u dat nu? Met dit spel leert u uw eigen onderhandelvaardigheden beter kennen en scherpt u ze aan. Uitdagende opdrachten gebaseerd op praktijksituaties prikkelen uw creativiteit en tactisch vermogen. Een must voor iedereen die zich wil bekwamen in allerlei soorten onderhandelingen. Gemaakt door Natasja Loomans.

Meer info: Het onderhandelspel

Het organisatiecultuurspel

Het organisatiecultuurspelSchud de kaarten en ontdek spelenderwijs de verschillende cultuurtypen binnen uw organisatie. Door het spel met uw team te spelen krijgt u inzicht in de verschillende cultuurtypen waaruit uw team of organisatie bestaat. Het spel is voorzien van een uitgebreide handleiding bij de twee spelvormen. Tevens bevat het spel een poster met een uitvergroting van het schema van de verschillende culturen, hun type leider, doel, kenmerken, middelen en valkuilen. Gemaakt door Aldert Dreimüller.

Meer info: Het organisatiecultuurspel

Het Relatiespel

Het Relatiespel‘Het Relatiespel’, samengesteld door relatiepsycholoog Pieternel Dijkstra, is een speelse, vrolijke manier om de liefde te versterken, elkaar beter te leren kennen en lastige kwesties uit de weg te ruimen. Het spel bestaat uit een groot aantal vragen over thema’s als intimiteit, conflicten, huishoudelijke zaken, smaak, verleden en toekomst. Per thema zijn er kennisvragen, discussiekaartjes en opdrachten. Kortom, een intelligent kaartspel voor twee personen, waarmee u een relatie werkelijk verdieping geeft. Gemaakt door Pieternel Dijkstra.

Meer info: Het Relatiespel

Het teamspel

Het teamspelOoit aan uw collega’s gevraagd wat ze als hoofddoel van jullie samenwerking zien? Opgeschreven wat u superman zou laten doen als hij uw team zou komen versterken? Of bedacht voor welke belangrijke prijs u uw eigen team zou nomineren? Vast niet. Met dit ‘Teamspel’ ontdekt u op een heel creatieve manier allerlei onvermoede teamtalenten. En dat niet alleen! Gemaakt door Vincent van Reusel en Natasja Loomans.

Meer info: Het teamspel

Levenskunstspel

Bij levenskunst gaat het om het ontwikkelen van een eigen levenshouding, op grond waarvan u op uw manier in het leven staat. Daarbij gaat het ook over het antwoord dat u geeft op hetgeen op uw pad komt, zowel het gewenste als het ongewenste. En dat u kunt accepteren wat voor u wel en niet mogelijk is, zodat u van daaruit steeds een nieuwe balans weet te vinden in uw leven. De bedoeling van dit spel is u daarbij een stap verder te helpen. Gemaakt door Peter Gerrickens, Marijke Verstege en Zjev van Dun.

Meer info: Levenskunstspel

Relatiespel

RelatiespelDit spel is een hulpmiddel bij het onderhouden en verbeteren van relaties. U bespreekt bijvoorbeeld wat u belangrijk vindt in een relatie, hoe u problemen kunt voorkomen of wat u zelf te bieden heeft in een relatie. Het spel is geschikt voor uiteenlopende relaties in werk (collega’s, leidinggevenden of klanten) en privé (partner, familieleden, vrienden en bekenden).

Meer info: Relatiespel

Samenspel in teams

Samenspel in teams‘Samenspel in teams’ is een aantrekkelijk en laagdrempelig businessspel dat coaches en ook managers met hun medewerkers kunnen gebruiken in hun begeleiding van competentieontwikkeling als samenwerking, afstemming en teamopbouw. Vertrouwen en gunnen zijn belangrijke voorwaarden en dit spel komt daar op een soepele manier met persoonlijke en teamkaarten en hulpkaarten in tegemoet om op een luchtige én serieuze manier elkaar beter te leren kennen. Gemaakt door Marijke Lingsma en Martijn van der Meer.

Meer info: Samenspel in teams

Spel van verlangens

Behoeften spelen een belangrijke rol in uw leven. Ze bepalen een groot deel van uw gedrag. U heeft daarbij niet alleen te maken met uw eigen behoeften, maar ook met die van de mensen om u heen en met de behoeften die u vanuit de samenleving worden opgedrongen. Zo wordt het leven een ‘Spel van verlangens’, waarbij de centrale vraag is: Waar heeft u nu echt behoefte aan? De bedoeling van dit spel is u te helpen bij het orde scheppen binnen de wirwar aan behoeften, zodat u van daaruit keuzes kunt maken voor gedrag dat zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen.

Meer info: Spel van verlangens

Spelen met talenten

‘Spelen met talenten’ bevat een schat aan doordachte loopbaanvragen, waarmee u op een originele en speelse manier ontdekt wat u kunt en wat u wilt. Het spel is een aanrader voor mensen die (ander) werk zoeken én voor werknemers die willen spelen met hun talenten en het beste uit zichzelf willen halen. Voor begeleiders (coaches, trainers, personeelsmanagers en leidinggevenden) is dit hét instrument om het beste uit anderen de halen! Gemaakt door Axelle de Roy en Madeleine Lomans.

Zie hieronder ook een interview met Axelle

meer info: Spelen met talenten

Vaardighedenspel

Met ‘Het Vaardighedenspel’ kunt u op speelse wijze nagaan of u over de juiste vaardigheden beschikt om de omgang met uzelf en anderen zo prettig en effectief mogelijk te maken. Het ‘Vaardighedenspel’ helpt u een antwoord te vinden op vragen als: welke vaardigheden vind ik belangrijk en in welke mate beheers ik die? Hoe beoordelen anderen mijn vaardigheden? Welke vaardigheden wil ik me meer eigen maken? Gemaakt door Peter Gerrickens.

Meer info: Vaardighedenspel

Competentiespel

CompetentiespelWelke competenties heb ik in huis? Waar ben ik erg goed in? Welke kwaliteiten moet ik nog verder ontwikkelen om mijn functie goed uit te oefenen? En welke competenties heb ik nodig als ik die nieuwe baan wil hebben? Speel het ‘Competentiespel’ en u krijgt antwoord op al deze vragen. Gemaakt door Rick Luijmes.

Meer info: Competentiespel

Eigen Wijsheden Spel

De bedoeling van dit spel is u op speelse wijze met anderen in gesprek te brengen over de manier waarop u tegen onderwerpen als ‘communicatie’, ‘verandering’ of ‘leiderschap’ aankijkt. Daarnaast nodigt dit spel u uit door middel van prikkelende vragen deze onderwerpen te koppelen aan uw persoonlijke ervaringen. Het ‘Eigen Wijsheden Spel’ bestaat uit 144 kaarten. Op de voorzijde van de kaarten staat een citaat, op de achterzijde een vraag, gekoppeld aan het citaat. U kunt ook heel goed alleen met de vragen of alleen met de citaten werken. Gemaakt door Peter Gerrickens, Marijke Verstege en Judith Kunen.

Meer info: Eigen Wijsheden Spel

Enneagramkaarten

EnneagramkaartenMet de enneagramkaarten van Don Richard Riso en Russ Hudson komt u tot verrassende ontdekkingen. Er zijn tien verschillende methoden om met de kaarten te werken en er zijn tien verschillende kaarten per enneatype. Op de kaarten vindt u aan één zijde een sleutelwoord en aan de keerzijde een verklarende tekst. ‘Enneagramkaarten’ bevat 90 kaarten en een instructieboek, waarin beknopt en helder wordt uiteengezet hoe u de kaarten kunt gebruikten. Een even speelse als effectieve methode om meer uit het enneagram te halen. Gemaakt door Don Richard Riso, Russ Hudson.

Meer info: Enneagramkaarten

Gevoelswereldspel

De bedoeling van dit spel is u met anderen in gesprek te brengen over de wijze waarop u situaties, mensen of een organisatie ervaart. Als gevolg daarvan zult u niet alleen bewuster worden van uzelf, maar kunt u ook anderen beter gaan begrijpen. De centrale vraag is: Wat voel ik? Het spel bestaat uit 140 kleurrijke kaarten, verdeeld over 3 groepen: prettige gevoelens, onprettige gevoelens en levensgebieden. Gemaakt door Peter Gerrickes.

Meer info: Gevoelswereldspel

Het Drijfverenspel

Het DrijfverenspelDe Zwerm Groep werkt aan het optimaliseren van teamprestaties door onder andere inzicht te geven in gedrag, drijfveren en talenten. Zij hebben dit spel ontwikkeld, zodat u spelenderwijs en met plezier inzicht verkrijgt in drijfveren volgens de theorie van Spranger. Gemaakt door de Zwerm Groep.

Meer info: Het Drijfverenspel

Het klantenspel

Dat klantgerichtheid essentieel is voor elk bedrijf is zo langzamerhand wel gemeengoed. Het is een conditio sine qua non. Maar dat betekent nog niet dat u er voetstoots vanuit kunt gaan dat iedereen wel weet hoe hij het beste met zijn klanten kan omgaan. Test uzelf maar eens: Wat kunt u doen om de verwachtingen van klanten te overtreffen? Noem die onterechte klanten*? Verzin een actie om weggelopen klanten terug te halen. Wat is mystery shopping? Dit zijn een paar van de 64 vragen die dit ‘Klantenspel’ rijk is. Gemaakt door Ammy Kuiper.

Meer info: Het klantenspel

Kennismakingsspel

Met behulp van het ‘Kennismakingsspel’ leert u anderen op een verrassende manier (nog beter) kennen. Het spel is niet alleen heel geschikt voor uiteenlopende werksituaties, maar ook voor de familie- of vriendenkring. Wanneer u elkaar al kent, ontdekt u met dit spel nieuwe dingen bij anderen. Gemaakt door Peter Gerrickens.

Meer info: Kennismakingsspel

Kwaliteitenspel

Door het spelen van het Kwaliteitenspel kunt u een antwoord vinden op vragen als: Wat zijn mijn sterke en minder sterke kanten? Hoe zien anderen mij? Welke kwaliteiten wil ik ontwikkelen? Het spel bestaat uit 140 kaarten met daarop karaktereigenschappen van mensen. Op de ene helft staan woorden die kwaliteiten van mensen aanduiden, bijvoorbeeld: flexibel, betrouwbaar, initiatiefrijk. Op de andere helft staan woorden die vervormingen (of valkuilen) aanduiden, bijvoorbeeld: arrogant, slordig en pietluttig. Gemaakt door Peter Gerrickens.

Meer info: Kwaliteitenspel

Opvoedingsspel

‘Het Opvoedingsspel’ helpt u bij het opvoeden van kinderen en jongeren. Op een laagdrempelige en overzichtelijke manier maakt u opvoeding bespreekbaar en krijgt u er meer inzicht in. Als gevolg daarvan kunt u meer zelfvertrouwen krijgen bij het opvoeden, ontdekt u mogelijke verbeterpunten of kunt u problemen voorkomen. Als ouder kunt u het spel spelen met uw partner, kinderen of andere ouders. Daarnaast is het geschikt voor iedereen die met kinderen of jongeren werkt of daarvoor wordt opgeleid. Gemaakt door Peter Gerrickens, Marijke Verstege en Zjev van Dun.

Meer info: Opvoedingsspel

Spelen met conflicten

Spelen met conflicten‘Spelen met conflicten’ is een toolbox met vijf kaartspellen. Met deze box heeft u als coachende manager, medewerker/collega, coach, trainer, adviseur, mediator en teambegeleider een instrument in handen om uzelf en anderen te oefenen in conflictvaardig gedrag. U bekwaamt zich in collegiaal professioneel ruziemaken. Conflictvaardig is effectief omgaan met eigen (en andermans) overtuigingen, emoties en opvattingen voor, tijdens en na een conflict. Gemaakt door Francine ten Hoedt.

Meer info: Spelen met conflicten

Waarden- en Normenspel

De bedoeling van dit spel is u met anderen in gesprek te brengen over waarden en normen. De centrale vraag hierbij is: Wat vind ik belangrijk? Het spel bestaat uit 140 kleurrijke kaarten, verdeeld over 3 groepen: Waarden, thema’s en normen. Gemaakt door Peter Gerrickens, Marijke Verstege en Zjev van Dun.

Meer info: Waarden- en Normenspel

Werkplezier Spel

Hebt u plezier in uw werk? Dat is een vraag die regelmatig wordt gesteld. Is uw antwoord ‘ja’, dan is de kunst om dit zo te houden. Als u ‘neen’ zegt, is het zinvol na te gaan waar dat aan ligt en of u daar zelf iets aan kunt doen. In beide gevallen kan het Werkplezier Spel u daarbij helpen. Het spel is heel geschikt voor individuele coaching, loopbaanplanning, teambuilding, trainings- en opleidingsgroepen en intervisie. Gemaakt door Peter Gerrickens, Marijke Verstege en Zjev van Dun.

Meer info: Werkplezier Spel

De Coachkaarten

Bijna tachtig prachtige kaarten. Om mee te spelen, vrij te denken en ongeremd te associëren.

In te zetten in beoordelingsgesprekken of ontwikkelgesprekken op basis van eigen kwaliteiten of een eigen leer- of veranderwens. Maar ook goed inzetbaar in trainingen, workshops of brainstormsessies. Overal waar mensen geïnspireerd mogen raken en doelstellingen gevonden moeten worden. Gemaakt door Espérance Blaauw.

Meer info: Coachkaarten.nl

Talentenspel

In het eerste deel van het spel wordt gekeken naar de functies die onze talenten vervullen. We maken hierbij gebruik van het beeld van een innerlijk koninkrijk waarbinnen onze talenten werkzaam zijn. Uit zeventig archetypische talenten kies je er 12 die jouw innerlijke koninkrijk vertegenwoordigen. Je schrijft erover, je lost innerlijke conflicten op, laat ze relaties aangaan, en je krijgt helderheid over hoe ze geïntegreerd zijn in te zetten in je leven. Het eerste deel wordt gespeeld m.b.v. visualisatie en (innerlijke) dialoog.

Het tweede deel geeft aan de hand van de metafoor van de levensboom een duiding van je persoonlijke blauwdruk. Het spel laat jouw intuïtie spreken en koppelt die aan oeroude wijsheidstradities. Het leidt tot een integratie van talenten en een concrete formulering van de eigen levensmissie. Gemaakt door Willem Glaudemans.

Dit spel is niet in de winkel te koop, kan vanwege de intensiteit alleen door gecertificeerden worden gebruikt. Website

Bezielingsspel

Bezieling en geluk

“Ieder mens wil gelukkig zijn. Dat kan door steeds meer te worden wie je eigenlijk bent. Met alle kwaliteiten die je in je hebt. Je wilt beminnen en bemind worden.

Je wilt het liefst werken vanuit je echte drijfveren, want dan word je speels, creatief, vitaal en mooi. En je wilt het liefst leren wat jou ook echt fascineert, want dan word je opgewonden en ondertussen een deskundige op jouw eigen terrein.'”

Iedereen is bij wijze van spreken ‘een wandelende product-markt-combinatie’ en kan een unieke bijdrage leveren aan de samenleving. Maar allerlei innerlijke hindernissen staan dit en ons geluk regelmatig in de weg. Door Het Bezielingsspel te spelen wordt duidelijk hoe deze hindernissen te overbruggen zijn en kunnen we weer verder met de ontwikkeling van onze eigen rijkdom: onze talenten, verlangens, liefde en wijsheid. Gemaakt door Adriaan Hoogendijk. Website

Kernkwaliteitenspel

Met dit spel kunnen door middel van 128 kaarten talloze kernkwadranten en dubbelkwadranten worden samengesteld op een overzichtelijk spelbord. Elke kaart is een beschrijving van een kwaliteit/uitdaging of een valkuil/allergie, aangevuld met een synoniem en een uit het leven gegrepen typering.

Met je kernkwaliteiten geeft je uiting aan wie je bent. Voorbeelden van kernkwaliteiten zijn daadkracht, zorgzaamheid, zorgvuldigheid, ordelijkheid, ontvankelijkheid, invoelingsvermogen enzovoorts. Zoals de kwaliteit van het geluid bij een radio medebepaald wordt door de precisie waarmee deze afgestemd is op de juiste golflengte, zo wordt ook de mens inspirerender als hij afgestemd is op zijn eigen kernkwaliteiten. Gemaakt door Daniel Ofman en meer uitleg over de kernkwaliteiten vind je op Innerned en op zijn Website.

Stel je eens voor!

Om meer tot leven te komen, levendiger te worden, is het soms nodig jezelf aan te sporen in de zin van: ‘Hé, ik daar…!, let op, wees alert, kom in beweging!’ Dat zijn momenten waarop je een zetje nodig hebt.
Soms is het net zo effectief je te verwonderen door in de spiegel te kijken, in de zin van: ‘Hé, ik daar…?, dat kende ik nog niet van mezelf, wat boeiend!’
Verwondering maakt je nieuwsgierig en doet je glimlachen. Het leidt er toe dat je meer wilt ontdekken.
Aansporing en verwondering leveren de energie die je doen groeien en bloeien.
Dat doet dit spel, Stel Je Eens Voor!

Het spel is gebaseerd op het kernkwadrant waarmee tienduizenden in Nederland op de een of andere manier al kennis hebben gemaakt. Het inzicht dat het kernkwadrant oplevert, geeft zelfvertrouwen. Het maakt je meer bewust van je kernkwaliteiten, je eigen-aardigheden en je uitdagingen.
Een belangrijke vraag hierbij is steeds: ‘hoe kunnen mensen om je heen hier ook van mee genieten?’ Met andere woorden: hoe creëer je met jouw houding een betere verhouding?
Daarover gaat dit spel, Stel Je Eens voor! Website

Blik op Jong Talent spel

Blik op jong talent helpt jongeren bij het maken van een goede studie- en beroepskeuze. Het laat ze nadenken over vragen als In de zomer wil ik vakantiewerk gaan doen. Welk baantje zou het beste bij mij passen? Waarom? of Teken de plattegrond van je kamer en vertel je medespelers hoe jij je kamer hebt ingericht. – Bespreek met je medespelers wat de inrichting van jouw kamer over jou zegt. Met de prikkelende vragen uit dit spel ontdekken jongeren op een leuke en laagdrempelige manier waar ze aanleg voor hebben en hoe ze hun toekomst willen vormgeven. Na het spelen van dit spel kunnen ze moeiteloos hun talenten, wensen en sterke kanten onder woorden brengen. En dat zal voor veel docenten en ouders een hele opluchting zijn! Hier staan verwijzingen naar recente artikelen/publicaties over het spel. Gemaakt door Axelle de Roy en Madeleine Lomans. Website

Het persoonlijk A.P.K. spel

Het is een bordspel om meer uit je leven en werk te halen. Met feedback (andere mensen luisteren en kijken nu eenmaal anders dan jijzelf en houden je een spiegel voor!) van de medespelers kom je achter knelpunten en kun je een concreet actieplan maken. Voordeel van het spel is o.a. het plezier, de laagdrempelige en speelse manier waarop je tot de kern komt is een sterk punt van het spel.Het APK Spel™inspireert, motiveert en daagt je uit!
Het spel is op verschillende manieren te spelen: gezellig thuis met vrienden, vriendinnen, familie of je partner. Neem het mee op vakantie, speel het genietend van een hapje en drankje, op een warme zomeravond op het strand of op een koude stormachtige avond thuis bij de kachel. Ook is het zakelijk in te zetten als tool bij een beoordeling gesprek, om teams te versterken, interne communicatie te verbeteren, bij brainstormsessies, burn-out, voor verbinding, oplossen van interne problemen, verbetering van omzet en om vinger aan de pols te houden bij het personeel. Gemaakt door Petra de Ree. Website

Serendipiteitspel

Het spel is ontwikkeld om degene die het spelen en ermee werken zicht te laten krijgen op latente talenten en ongezochte vondsten. Het SerendipiteitSpel is hierdoor geschikt voor professionals als loopbaanadviseurs, loopbaanbegeleiders en -coaches, docenten en opleiders, bemiddelaars reïntegratie, Management Development en HRD-professionals. Het spel is uniek in zijn vorm en uitsluitend verkrijgbaar bij Fontys Hogeschool HRM en Psychologie | Zakelijk. Het spel maakt en houdt de speler alert. Onzekerheden worden aanvaardbaar en bruikbaar. Je vindt verrassende ideeën, je vindt nieuwe wegen voor je loopbaan, voor de verbetering van de verhouding tussen werk en privé, voor de samenwerking binnen het team. Gemaakt door Teun van Aken en Wouter Reynaert. Website

Het Succes Management Spel

Het SuccesManagementSpel - een uitgave van L&P Managementspellen

Versterk het effectief en in balans werken en communiceren. Zet mensen in hun kracht en krijg kwaliteiten en ontwikkelpunten op tafel. Help doelen formuleren en vertaal deze in gewenst gedrag. Snel naar de kern, gestructureerd en ondersteunend. Gericht op de inhoud: Wat doe je als je effectief wilt zijn? En gericht op het proces: Hoe kom je tot het veranderen van gedrag? Ook voor wie visueel is ingesteld: sterke metaforen in fotokaarten. Lovende recensies en gezien op tv. Bekroond door professionals en gewild door coaches en trainers. Multi-inzetbaar. Zowel diverse beschreven toepassingen als naar eigen inzicht te gebruiken. Individueel én in teams. Het spel is gemaakt door Wendy de Peuter en Miranda Langedijk. Website

Algemene informatie over coach spellen
Meer over de coach-spellen die door Thema uitgeverij zijn uitgebracht vind je hier.

Een hele bibliotheek aan coachspellen, nog veel completer dan de lijst die je hier kon lezen, kun je via het web bekijken bij Fontys.

Advertenties

Over 2bcoaching, Trudy van den Berg

TRUDY ZEGT: "Als verandermanager en teamcoach heb ik de leukste baan die er voor mij is omdat ik ervan geniet om samen continue van en met elkaar te leren. Ieder heeft zijn eigen waarheid en die probeer ik te begrijpen en respecteren voor zover ik dat kan. Daarbij is respect van alle perspectieven zoals die er op verschillende momenten zijn voor mij essentieel. Uit ervaring weet ik "samen weet je meer".
Dit bericht werd geplaatst in Spellenavonden en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Coach spellen

 1. wwzwart9 zegt:

  Beste mevrouw van den Berg,

  Leuk zulke spellenavonden! Zelf heb ik samen met Miranda Langedijk van Langedijk Consult het SuccesManagementSpel gemaakt. Mogelijk kunnen wij dit spel ook op zo’n avond spelen. Mee-organiseren is geen probleem.

  Later deze week ga ik rustig bekijken welke avonden er nu al gepland staan en aan welke ik zelf zou willen deelnemen.

  Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

  Wendy de Peuter
  Clean Desk Professional Organizing
  http://nl.linkedin.com/in/wendyzwartdepeuter

 2. Wat een mooi overzicht heb je gemaakt! Super!
  Groetjes,
  Eef

 3. Hoi Trudy,

  Ik voeg nog een spel toe: Inzicht van vraag tot antwoord spel. Voor het onderzoeken van vragen over de werksituatie en de persoonlijke ontwikkeling. Gemaakt door Ada Nuesing van Ziezo coaching.
  Maire-Madeleine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s